De Nederlandse gezondheidszorg is goed, maar kan of moet veel beter! Dat begint met een gedeelde visie over de organisatie van de zorg in de eigen regio. Daarom worden er op initiatief van de Taskforce ‘De Juiste Zorg op de Juiste plek’ landelijke bijeenkomsten georganiseerd. Op 27 november is er van 17.00 uur tot 21.00 uur zo’n bijeenkomst in Zwolle. Iedereen die hierover mee wil denken, is welkom!

Aan tafel met patiënten, bestuurders en professionals

De bijeenkomst wordt georganiseerd in het Zorgtrainingscentrum in Zwolle. Tijdens de bijeenkomst gaan patiënten, professionals en bestuurders met elkaar in gesprek. Wat hebben mensen nodig om zo lang, zo goed en zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren? Hoe kunnen we (duurdere) zorg voorkomen, dichter bij huis bieden of vervangen door andere vormen van zorg, zoals eHealth? Uiteraard is ook het Health Innovation Park vertegenwoordigd op deze bijeenkomst.

Er komen inspirerende initiatieven aan bod en ook passeren praktijkcases uit uw eigen regio de revue. U kunt hier meer informatie vinden over deze bijeenkomst en u kunt zich via deze link aanmelden. Meer weten? Download het rapport De juiste zorg op de juiste plek.

 

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 2022 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.