Van 21 t/m 26 januari 2019 vindt de landelijke eHealthweek weer plaats. Het doel van de eHealthweek is mensen met digitale ondersteuning in de zorg (eHealth) makkelijker toegang te verlenen tot de zorg en meer inzicht te geven in hun gezondheid.

Organiseer een activiteit in je (zorg)instelling

Tijdens deze week worden in heel Nederland talloze activiteiten rond eHealth georganiseerd voor de burger/patiënt/cliënt. Wilt u als (zorg)instelling een activiteit organiseren? Doe dit dan op donderdag 24 januari 2019 en laat ons weten wat u organiseert, voor wie en op welke tijd. Mail dit naar info@healthinnovationpark.nl. Vanuit het Health Innovation Park onderzoeken we de mogelijkheden om een mooi overzicht te maken van eHealth in Overijssel op donderdag 24 januari. Hiervoor zijn we in gesprek met RTV Oost.

Als ondernemer iets laten zien tijdens de eHealthweek?

Wilt u als ondernemer iets laten zien aan de burger, patiënt en/of cliënt tijdens de eHealth week maar heeft u geen publieke locatie? Meld u dan aan door een mail te sturen met daarin informatie over hetgeen u wilt laten zien aan info@healthinnovationpark.nl. Wij zullen kijken of we dit verzoek kunnen matchen met een van de activiteiten in de (zorg)instellingen.

Meer informatie over de eHealth-week vindt u hier.

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 2022 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.