Op 14 maart 2019 vindt Health Valley Event 2019 plaats in Pathé Nijmegen. Deze elfde editie van het grootste zorginnovatiecongres in Nederland mag u niet missen! Op deze dag draait het om mensen die het verschil maken voor de gezondheidszorg. Of dat nu artsen, verpleegkundigen, investeerders, ondernemers of wetenschappers zijn. Allemaal bezig met innovatie, om op hun eigen unieke manier voor patiënten het verschil te maken.

Op HVE 2019 maakt u kennis met de nieuwste trends en ontwikkelingen in Life Sciences & Health en de mensen daarachter. De dag zit vol met inspirerende innovaties, interessante keynotes, vele themasessies, een Investor’s Lounge en Pecha Kucha’s en volop gelegenheid tot netwerken. Kortom, een event waar u bij wilt zijn!

 

Lees er meer over op www.healthvalleyevent.com.

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 2022 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.