Heeft uw organisatie een ‘Living Lab’ in Overijssel waar innovaties in een veilige omgeving in de praktijk en in een levensechte situatie getest kunnen worden? Meld deze bij ons aan! Dan plaatsen wij deze binnenkort op onze website met eventueel een link naar uw site.

Graag horen we van u wat de naam van uw Living Lab is, welke faciliteiten het Lab heeft en of externe partijen deze ruimte kunnen huren. En zo ja, welke kosten daar aan verbonden zijn. We vinden het leuk als u een foto/video meestuurt van de ruimte die wij mogen gebruiken. Zo kunnen wij onze partners die een innovatie willen testen naar uw Lab verwijzen. Meld uw Living Lab aan via info@healthinnovationpark.nl

Landelijke inventarisatie

Vanuit de topsector Life Science & Health brengen we in elke regio de living labs (in ontwikkeling) in kaart, zodat we een landelijk overzicht krijgen van beschikbare locaties.

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 2022 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.