Ontdekken, netwerken en inspiratie opdoen: dat deden 30 leden en partners van het Health Innovation Park dinsdag 13 november op de Medica. Al vroeg in de ochtend vertrokken zij met de bus richting Düsseldorf, naar een van de grootste medische vakbeurzen in Europa. Een groot deel van de dag lieten zij zich verrassen door meer dan 5.000 exposanten die hier de laatste ontwikkelingen op het gebied van ‘health’ laten zien. Van nieuwe technieken op het gebied van diagnostiek en eHealth tot ontwikkelingen op het gebied van ‘smart textile’, textiel die bijvoorbeeld continu de hartslag meet: het was er allemaal.

Inspiratie opdoen
,,De Medica is de perfecte plek om je als zorgprofessional of ondernemer te laten inspireren op het gebied van gezondheid en medische technologie”, zegt HIP-directeur Kim Peters. ,,Wij wilden onze leden en partners graag in de gelegenheid stellen deze belangrijke beurs te bezoeken. Er is veel te zien, te beleven en te ontdekken. Zo zijn er symposia van toonaangevende bedrijven en imposante stands met technieken en innovaties op het gebied van gezondheid.”

,,De Medica is de perfecte plek om je als zorgprofessional of ondernemer te laten inspireren op het gebied van gezondheid en medische technologie”

Netwerken
Op weg naar Düsseldorf en op de beurs zelf was er voldoende gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te netwerken. ,,Ook niet onbelangrijk”, vindt Kim Peters. ,,We hadden ervoor gezorgd dat onze gasten op verschillende plaatsen op de bus konden stappen. Al in de bus ontstonden leuke contacten en gesprekken. En over de beurs zelf was men ook enthousiast. We kregen na afloop veel positieve reacties, zoals ‘goed georganiseerd’, ‘interessante bedrijven gezien en gesproken’ en ‘fijn dat we ook de mensen uit de Gelderse bus troffen tijdens de Hollandborrel op het Hollandpaviljoen’. Dat is precies waar we het voor doen!”

 

Bekijk hier de aftermovie!

 

 

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 2022 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.