Vernieuwing in de zorg begint bij het Health Innovation Park (HIP). Het HIP is sinds 2014coöperatie die de zorg verbetert en vernieuwt. Het HIP heeft de ambitie om samen met haar leden en partners van Overijssel de #healthgrow provincie van Nederland te maken. Dit staat voor een provincie waar mensen door de inzet van zorginnovaties zelfredzamer zijn en meer eigen regie ervaren, terwijl zorgprofessionals met het gebruik ervan hun werkplezier verhogen. De #healthgrow Provincie biedt ondernemers de gelegenheid om hun innovaties te ontwikkelen in co-creatie met de gebruikers en deze regionaal te implementeren.

Met het snelgroeiende ledenaantal (zorg- en kennisinstellingen als Isala Klinieken, revalidatiecentrum Roessingh en Hogeschool Windesheim, ondernemers als Panton en LIVV en een patiëntbelangenorganisatie als Ikone) zet HIP vanuit vier ‘healthgrow’ programma’s stevigere stappen in de ontwikkeling van de gezondheidszorg, dan ieder lid afzonderlijk kan zetten. Dat is de kracht van HIP, duurzaam samenwerken in een onafhankelijke coöperatie met een missie, maar zonder winstoogmerk.

Door het vertrek van een van onze collega’s zoeken wij ter versterking van ons team een:

Business Developer (36 uur)

Is je blik gericht op vooruitgang, heb je al een paar jaar ervaring in de health sector en ken je de netwerken in de provincie Overijssel? Lees dan verder!

Wat ga je doen?

Je hebt een passie voor nieuwe ontwikkelingen in de gezondheidszorg en ziet het als een uitdaging om innovatie-ideeën daadwerkelijk een stap verder te brengen. Onze vier ‘healthgrow programma’s zijn gericht op de thema’s beweging en voeding als preventie in de gezondheidszorg, bouw en wonen en de inzet van domotica in en om het huis om langer gezond thuis te wonen, de inzet van technologie om de zorgprocessen rond WMO en jeugdzorg (gemeenten) te verbeteren/vernieuwen en ‘connected care’. Dit laatste thema gaat over de verplaatsing van specialistische zorg naar thuis en het stimuleren van het gebruik van eHealth hierbij. Deze domeinen zijn jou welbekend.

Als business developer ga je de ‘healthgrow programma’s opzetten en uitvoeren. Hiervoor zorg je met jouw netwerk dat het aantal HIP leden en partners uitbreidt. Je helpt zorgaanbieders en ondernemers bij de realisatie van hun innovatieplannen. Dit doe je door hen actief te ondersteunen bij vraagstukken op het gebied van innovatiekennis, business ontwikkeling en financieringsmogelijkheden. Je voert persoonlijke adviesopdrachten en projectmanagement uit. De kennisinstellingen uit het netwerk haak je aan waar dat mogelijk is. Ook werk je nauw samen met andere partners die actief zijn in de regio’s.

Je gaat flexibel om met je werktijden en je bent in de juiste netwerken aanwezig. Je bent creatief in het vinden van oplossingen om hulpvragen in te vullen. Je vindt het leuk om als ‘spin in het web’ contacten te leggen en je bent sterk in het maken van nieuwe verbindingen. Daarnaast ben je daadkrachtig en werk je doelgericht aan de opgave waar we als HIP voor staan.

Jouw ervaring:

Je werkt graag in een team en je kunt de vrijheid aan om de verwachte doelstellingen te halen. Naast je afgeronde HBO/WO-opleiding heb je minimaal 3 jaar relevante werkervaring opgedaan in de health sector. Je spreekt de taal van zowel de zorgaanbieder als die van de ondernemer. Je bent een uitstekend projectleider en hebt ervaring met business development in de zorg. Ervaring in het begeleiden van consortia bij Europese subsidietrajecten (zoals EFRO) is een pre. In het Nederlands en Engels weet je uitstekend mondeling en schriftelijk te communiceren. Tevens beschik je over een zorg gerelateerd netwerk in Overijssel.

Wat bieden we je

Als business developer bij het HIP:

  • Werk je mee in een klein en slagvaardig team, waar veel ruimte is voor eigen inbreng.
  • Krijg je een brede inkijk in de zorg en alle partijen die gelieerd zijn aan de zorg (ondernemers, zorginstellingen, kennisinstellingen en overheid)
  • Krijg je een werkplek op het Health Innovation Park, het health topinnovatiecentrum van de regio Zwolle.
  • Ontvang je maximaal € 5.087.- bruto salaris per maand op basis een 36-urige werkweek. Het salaris is afhankelijk van je werkervaring, kennis en kunde.

Solliciteer:

Herken jij jezelf in het bovenstaande? Solliciteer dan beslist. Geef in je motivatie minimaal een antwoord op deze vragen:

– Binnen welke netwerken ben je nu actief?

– Voor welke uitdagingen staan zorginstellingen/ondernemers volgens jou?

– Op welke gebieden heb jij al eens advies gegeven/welke producten heb jij ontwikkeld?

– Wat kenmerkt jouw projectleiderskwaliteit?

We ontvangen graag zo spoedig mogelijk je motivatie en CV, gericht aan mevrouw K. Peters. Stuur deze naar michelle@healthinnovationpark.nl

Vragen:

Voor vragen kun je contact opnemen met mevrouw K. Peters, directeur. Bereikbaar via Michelle Schuurmans, office manager, op telefoonnummer 038 202 20 22.

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 2022 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.