Digitale ondersteuning in de zorg is volop in beweging: mensen krijgen meer inzicht in hun gezondheid én makkelijker toegang tot zorg. Op 24 januari organiseert stichting Imminkhoeve daarom samen met Health Innovation ParkKennispoort Zwolle en het Ondernemershuis een minisymposium om jou te laten ervaren wat de mogelijkheden van E-health zijn. Hoe snel gaat deze technologie en hoe gaan we hiermee om? En hoe ontvangen professionals deze veranderingen? Het komt allemaal aan bod. Meld je gratis aan voor het open huis en symposium door een email te sturen naar reserveringen@imminkhoeve.nl.

Programma

13.00 – 14.00 uur Ontvangst met koffie en thee en Imminkhoeve lekkernij
14.00 – 15.00 uur Aandacht voor de ontwikkelingen bij Stichting Imminkhoeve
15.00 – 16.00 uur Zorgtechnologie: toekomstmuziek of hedendaagse realiteit? Frank Huitink (Vegro Compleet) vertelt
16.00 – 17.00 uur Tijd en technologie Kristian Esser (public speaker over innovatie) vertelt

Kijk hier voor meer informatie.

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 2022 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.