Doe mee met onderzoekers, ondernemers en artsen en laat je inspireren door een internationaal panel van keynote speakers in onderzoek, onderwijs en / of innovatie! Maak kennis met het TechMed Center, haar onderzoeksdomeinen, faciliteiten en het innovatieve netwerk dat ons ondersteunt om impact te hebben in de gezondheidszorg door middel van gepersonaliseerde technologie.

Dit evenement zal je zintuigen prikkelen. Je zult kennis kunnen maken met onze experts op het gebied van klinisch en technologisch onderzoek, onderwijs en innovatie en betrokken raken bij discussies over hoe wij de innovaties en processen kunnen verbeteren die de patiëntenzorg over de hele wereld stimuleren.

Lees verder en meld je aan.

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 2022 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.