Onlangs is de landelijke kennissite www.digivaardigindezorg.nl gelanceerd. Dé site waarmee zorgprofessionals aan de slag kunnen om hun digitale vaardigheden te vergroten: o.a. basisvaardigheden, inzetten en toepassen van apps, domotica, robotica.

In de regio wil het Deltion College het initiatief nemen om te verkennen hoe dit thema opgepakt kan worden. Samen met samenwerkingspartners in netwerkverbanden (o.a. Zorgtrainingscentrum) en belangstellenden wil zij kijken wat vervolgstappen kunnen zijn om dit in gezamenlijkheid op te pakken.

U bent van harte welkom op 27 mei van 9.30 tot 11.30 uur bij het Deltion College, Mozartlaan 15 in Zwolle. Samen met o.a. Suzanne Verheijden (Bureau Strakz, ECP, ’s-Heerenloo) worden de mogelijkheden van deze kennissite in kaart gebracht en gaan we kijken wat voor u en voor ons de mogelijkheden kunnen zijn. Aanmelden kan via: https://www.deltion.nl/zorgtechnologie

 

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 2022 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.