Roessingh Arbeid deelt kennis en expertise over stress & burn-out tijdens het Besturendiner op 28 mei te Enschede. Georganiseerd door Mise en Place in samenwerking met het Wilminktheater, Muziekcentrum Enschede en de Student Union.

Het Besturendiner is een netwerk evenement waarbijde besturen van de plaatselijke studie- en studentenverenigingen, wethouders van de Gemeente Enschede (dhr. A. Kampman en dhr. N. van den Berg), ondernemers en vertegenwoordigers van de Universiteit Twente en Saxion Hogescholen bij elkaar gebracht worden.Tijdens een driegangendiner wordt de dialoog aangegaan over een zeer actueel thema in Enschede: de hoge werkdruk (studiedruk) en stress met de bijbehorende gevolgen.

Bijna driekwart van de werknemers (studenten) zegt regelmatig emotioneel uitgeput te zijn als gevolg van de hoge werkdruk (studiedruk) en hebben hierdoor een verhoogde kans op een burn-out.

Een hoog percentage ziekteverzuim kan leiden tot veel kosten voor een organisatie. Het kan ook zorgen voor minder betrokkenheid, bevlogenheid en voor een hoger verloop van werknemers. Het tijdig herkennen van signalen van een burn-out, de preventie en het voorkomen van langdurig verzuim door burn-out zijn belangrijke onderwerpen.Roessingh Arbeid is dé expert in het goed en vlot begeleiden van álle verzuim- en re-integratiesituaties.Daarom zullen wij tijdens het Besturendiner onze expertise en kennis rondom het thema stress en burn-out delen. Heeft u ook interesse om bij dit evenement aanwezig te zijn? Meld u dan aan via deze link.

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 2022 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.