Innovaties ontdekken en netwerken tijdens dagtrip de Medica

27-11-2019

Dinsdag 19 november in alle vroegte vertrok een speciale bus naar de Medica in Dusseldorf. De 33 leden en partners van het HIP die meegingen, leerden elkaar tijdens de busrit kennen. De sfeer onderweg was goed en na een voorspoedige reis kon het gezelschap beginnen met het verkennen van alle stands op de beurs.

Daar ontdekten zij de nieuwste medisch-technologische ontwikkelingen en konden ze in gesprek met de bedrijven die zich dagelijks bezighouden met innovaties op medisch vlak. Natuurlijk was er ook volop gelegenheid om met elkaar en andere bezoekers van deze beurs te netwerken. Zo bezochten een aantal mensen de stand van Health Holland waar ze de mensen die met de bus van Health Valley Netherlands reisden, ontmoetten.

,,Het was een geslaagde dag waar iedereen met plezier op terugkijkt”, zegt directeur van het HIP, Kim Peters. ,,We hebben veel innovaties mogen zien, interessante contacten gelegd en nader kennis gemaakt met een aantal leden en partners. Dat is ook de belangrijkste reden waarom we jaarlijks deze dagtrip organiseren. Mensen kunnen zo op een gemakkelijke manier en tegen een gereduceerd tarief naar deze belangrijke en interessante beurs. Wij maken dat graag voor hen mogelijk.”

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 2022 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.