Beleidsplan zonder kristallen bol

17-12-2019

Op donderdag 19 maart 2020 organiseert het Health Innovation Park samen met Elicit een inspirerende ‘fast track’ bijeenkomst voor beleidsmakers in de zorg. In drie uur tijd (van 16.00 uur tot 19.00 uur) krijg je gedetailleerd en verbazingwekkend inzicht in de ontwikkelingen van de zorg tot het jaar 2050.

Berend J. Bielderman (marktonderzoeker) laat je de ontwikkelingen zien aan de hand van feiten en prognoses. In zijn macro-analyse kijkt hij van buiten de zorg naar binnen naar de trends en ontwikkelingen in Nederland die van grote invloed zullen zijn op de zorg. Aafje Nijman (trendwatcher) kijkt vervolgens in haar trendanalyse nog breder. Zij vertelt over consumentenontwikkelingen en de veranderende moraal. Ontwikkelingen van buiten de zorg die invloed zullen gaan hebben binnen de zorg worden in haar betoog meegenomen.

Tot slot laat Lidwien van de Ven (socioloog en beleidsadviseur) zien dat succesvolle innovatie in de zorg niet zozeer bepaald wordt door inzet van nieuwe technologie, maar bovenal door de mate waarin de innovatie past bij de cultuur van de organisatie. Locatie: Health Innovation Park Zwolle. Kosten: € 95,- p.p. excl. BTW. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. En elke deelnemer krijgt een exemplaar van het boek Avatar Dokters!. Je kunt je hier aanmelden voor deze ‘fast track’ bijeenkomst.

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 2022 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.