E-health week 2020: wat is er te doen in Overijssel?

17-12-2019

Van 27 januari 2020 tot en met 1 februari wordt de jaarlijkse e-Healthweek georganiseerd. Tijdens deze week laten veel organisaties zien wat ze in huis hebben om op deze manier E-health voor iedereen toepasbaar te maken. Er zijn demonstraties van diverse E-healthtoepassingen, maar er worden ook kansen gecreƫerd en verbindingen gelegd om gezamenlijk actie te ondernemen.

Ook in Overijssel staat het bol van de activiteiten rond dit thema. Zo is er op donderdag 30 januari en op zaterdag 1 februari een groots e-healthevent in het Go Ahead Eagles stadion. Dit wordt georganiseerd door 13 zorgorganisaties in Salland. Er is een escaperoom, een markt waar verschillende toepassingen worden gedemonstreerd en er zijn lezingen.

Bij Roessingh Revalidatie is er op dinsdag 28 januari tussen 11.00 en 13.00 uur een Innovatiemarkt op locatie in Enschede en bij Zozijn in Wilp is er een demonstratie van MijnEigenPlan. Bij ZGT Almelo is op woensdag 29 januari van 11.00 uur tot 14.00 het evenement Meten is Weten. En het Techmed Center van de UT organiseert het Personalised e-health Technologie Programma op 29 januari. Het Medisch Spectrum Twente organiseert op 30 januari een e-health markt.

Maar er is nog veel meer te doen. U kunt activiteiten vinden via deze link.

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 2022 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.