Meld je aan voor de Nationale Zorginnovatieprijs Voorronde Overijssel: 23 januari bij het HIP

17-12-2019

Heb jij een innovatief zorgproduct ontwikkeld? En wil je je markt vergroten of het product verder verbeteren? Dan is het te overwegen om je in te schrijven voor de vijfde editie van de Nationale Zorginnovatieprijs die in maart 2020 wordt uitgereikt door Health Holland.

De winnaar maakt kans op € 15.000, krijgt professionele begeleiding bij de verdere ontwikkeling van de innovatie en toegang tot een waardevol netwerk.

Je kunt je nu inschrijven open voor de Nationale Innovatieprijs 2020! Inschrijven doe je door een innovatieprofiel aan te maken op Zorginnovatie.nl en bij challenges ‘Nationale Innovatieprijs 2020’ aan te vinken. Inschrijven kan tot 31 december 12:00 uur.

Voorrondes op het HIP

Op 23 januari 2020 vindt van 15.00 uur tot 18.00 uur de voorronde van de Nationale zorginnovatieprijs plaats met aansluitend een netwerkborrel. Deze bijeenkomst vindt plaats op het HIP-park, het topinnovatiecentrum in Zwolle, bij Brasserie GuuZs aan de Dr. Stolteweg 92 in Zwolle. U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst door een mail te sturen naar onze office manager Michelle Schuurmans op michelle@healthinnovationpark.nl.

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 2022 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.