Kickstart door Antive

27-01-2020

Ben je net begonnen met je medtech bedrijf, heb je een fantastisch idee of heb je een mooi product ontwikkeld maar weet je niet welke stappen je moet nemen om deze gereed voor de markt te krijgen? Juist in deze fase kunnen wij je bijstaan. Alle specialisten binnen Antive hebben ervaring in de verschillende fasen van productontwikkeling binnen de medtech sector.

Antive is een krachtige partner voor Medical Device bedrijven. Zij verenigen vaardigheden, expertise en ervaring. Zij richten zich vooral op startups en scale-ups in de medtech sector en ondersteunen bedrijven die kennis en ervaring missen op het gebied van klinisch onderzoek. Onderzoek dat door de invoering van de MDR al in een vroeg stadium moet plaatsvinden en veel uitgebreider moet zijn dan voorheen. Het onderzoek moet bovendien passen in de strategie die moet leiden tot CE markering en Market access. Wil je meer informatie? Kijk op antive.nl!

Je kan jezelf veel werk en inspanning besparen door vooraf langer stil te staan bij de (eisen van de) markt en de doelgroep die jij als ondernemer voor ogen hebt met jouw product.

Voor partners van het HIP biedt Antive twee uur vrijblijvend advies. In dit advies gaan we samen concreet aan de slag om te kijken welke stappen je hebt genomen en te bespreken of deze voldoende zijn. Ben je geïnteresseerd? Dan kan je contact opnemen met Paul Somberg via paul@antive.nl

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 2022 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.