Kim Peters: Bedankt voor de samenwerking

27-01-2020

Het zit er bijna op! Op 1 februari draag ik het stokje over aan Jeanine de Regt. Met veel plezier kijk ik terug op mijn periode als directeur bij het HIP. Ik mocht veel nieuwe mensen en organisaties leren kennen en ben er best een beetje trots op dat ik met mijn team, leden en de partners een mooi aantal ondernemers verder heb kunnen helpen met hun innovatie. Ook hebben we een goed begin gemaakt aan het werken aan nog betere zorg in Overijssel. We hebben samen vier #Healthgrowprogramma’s opgezet die komend jaar verder uitgebouwd worden. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit een succes wordt. Ik wil iedereen bedanken voor de fijne samenwerking, lieve woorden en attenties bij mijn afscheid en hoop velen van jullie nog eens tegen te komen.

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 2022 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.