Stimuleringsregeling eHealth Thuis

25-03-2020


De zorg voor thuis wonende ouderen en chronisch zieken staat onder druk door het Coronavirus. De zorgsector heeft nu meer dan ooit behoefte aan eHealth toepassingen. Er zijn talloze toepassingen denkbaar die momenteel uitkomst bieden. Dat geldt voor zowel de medewerkers in de zorg als voor patiënten. Daarom heeft de overheid de Stimuleringsregeling eHealth Thuis uitgebreid met een speciaal Coronaloket. Deze speciale regeling is vandaag om 9 uur geopend.

Het subsidiebedrag is een vast bedrag van € 50.000, waarvan je maximaal 50% mag inzetten voor de aanschaf, lease- en licentiekosten van digitale/ toepassingen. Ook kan je het subsidiebedrag inzetten om externen in te huren die helpen bij het implementeren van digitale toepassingen. Er is geen eigen bijdrage vereist.

Meer informatie over deze regeling vind je op deze pagina van het RVO,

 

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 2022 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.