Health Innovation Park (HIP) verkent samen met Paul Somberg, directeur eigenaar van Research Manager, mogelijkheden ‘brookersrol’

30-04-2020


Juist nu hebben ondernemers elkaar meer dan hard nodig. Daar zal iedereen het mee eens zijn. Samen kom je verder, zeker in deze periode waarin sommige bedrijven noodgedwongen hun activiteiten stil moeten leggen of op een laag pitje moeten zetten. Ons lid Paul Somberg vindt dat het netwerk van het HIP nu meer dan ooit haar kracht kan laten zien. Leden moeten elkaar opzoeken en nieuwe connecties aangaan. Dat kan nieuwe inzichten opleveren, is zijn gedachte.
En het HIP pakt graag samen met hem deze handschoen op.

,,Iedereen is onzeker in deze tijd”, zegt Paul. ,,Dan is het heel fijn om met medeondernemers te sparren en ideeën met elkaar uit te wisselen. Dat brengt je tot nieuwe inzichten en wellicht zelfs tot nieuwe zakelijke activiteiten.” Paul ondervond dit zelf ook. Zijn bedrijf Research Manager biedt een onderzoeksplatform waarop onderzoekers uit de medische wereld alle functionaliteiten en informatie op één plek hebben en deze met elkaar kunnen delen. Het platform is er voor onderzoekers die klaar willen zijn voor de toekomst. Een toekomst waarin de patiënt en data access & sharing centraal staan. Een relatie van Paul wees hem op de mogelijkheid om ook een platform voor veterinaire onderzoeken op te zetten. ,,Een interessante gedachte”, zegt Paul. ,,Die ga ik zeker serieus overwegen.”

Brookersrol HIP
,,Het HIP heeft leden uit alle segmenten van de zorg”, gaat Paul verder. ,,Van grote zorginstellingen, kennisinstellingen, ondernemers tot kleine startups. Hoe mooi is het als die elkaar nog beter vinden en samen nieuwe mogelijkheden ontdekken?” Business developer Magda Hage is het daarmee eens. ,,Ons netwerk biedt normaliter al mooie kansen”, zegt ze. ,,Maar nu hebben leden en partners elkaar hard nodig. Wij gaan alles op alles zetten om iets te creëren waar leden elkaar online kunnen ontmoeten en informatie over elkaars activiteiten kunnen vinden. Je kan denken aan het organiseren van online speeddates of het opzetten van een matchingspoint. We gaan ermee aan de slag en kunnen de kennis en ervaring van Paul Somberg hier goed bij gebruiken. Wordt vervolgd dus!”

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 2022 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.