DION Groep bundelt krachten met ondernemers

27-05-2020


DION Groep is recent lid geworden van het Health Innovation Park en we stellen hen graag aan u voor! Als expert met vakkennis op gebied van personeel, organisatie, gebouw en omgeving, bundelt DION met liefde de eigen krachten met die van de ondernemers. Directeur Jeroen Broeknellis vertelt wat de bedrijfsfilosofie en de werkwijze van het bedrijf is.

Jeroen Broeknellis, die samen met Martin Lemmers het directieteam van DION Groep vormt, vertelt: “Bij onze betrokken medewerkers zit ondersteunen in het bloed. Wij geloven dat je als ondernemer pas écht een verschil kunt maken als je je kunt focussen op waar je goed in bent. We werken met ruim 120 specialisten om ondernemers optimaal te ondersteunen. Dat doen we soms strategisch, soms tactisch, soms operationeel en zonder lange, overbodige verhalen, maar heel praktisch, eerlijk en doortastend! Altijd in onderlinge samenhang en met oog voor alle elementen van de ondernemende organisatie. Want ‘samen komen we verder’, gister, vandaag maar ook zeker morgen.”

Focus op je kerntaken, ook tijdens crises
Wij geloven dat een organisatie en haar mensen pas écht kunnen groeien en bloeien als ze zich kunnen focussen op hun kerntaken. Ook in deze crisis merken we weer hoe belangrijk dat is. Zo zien we bijvoorbeeld dat organisaties waar eerder is nagedacht over crisismanagement en waar businesscontinuity-plannen met de bijbehorende protocollen en procedures in de la lagen te wachten, veel makkelijker omgaan met deze crisis. Het is eigenlijk net als een vluchtroute. Als je daar vooraf niet over hebt nagedacht en geen maatregelen voor hebt getroffen, is het heel lastig om de uitgang te vinden als er brand uitbreekt.

Als een pitcrew bij een autorace
Jeroen vergelijkt DION Groep weleens met een pitcrew bij een autorace. De een verwisselt de banden, de ander vervangt onderdelen, een derde tankt brandstof bij en een vierde deelt signalen met de coureur via het pitbord. Elk crewlid helpt de coureur – de ondernemer – bij het leveren van zijn beste prestatie. Maar dat kunnen ze alleen zo goed doen omdat ze exact weten wat hun taak is, hoe ze optimaal kunnen bijdragen. Als zij maar iets doen, kun jij als ondernemer nog zo’n Max Verstappen zijn, maar dan is de kans groot dat je van het parcours raakt en tussen de stapels met autobanden belandt.

Luisteren
Onze mensen weten wat luisteren is, niet alleen als het crisis is, maar altijd. We zetten onze jarenlange ervaring en expertise op gebied van personeel, organisatie, gebouw en omgeving graag in om ondernemingen en hun mensen te laten groeien en bloeien. Die ervaring en expertise gaan hand in hand met eerlijkheid, nuchterheid en doortastendheid. Samen komen we ècht verder, daar staan we al jaren voor, en daar staan we ook in de wereld van morgen voor. Daar ben ik niet alleen apetrots op, ik geloof er ook heilig in dat dat precies is wat de wereld nodig heeft.

Waarom DION Groep een waardevolle aanvulling is voor onze leden
Zowel het netwerk als het aanbod van DION Groep is erg divers. Als specialist op zet DION haar kennis en kunde in voor talloze bedrijven, zoals zakelijke dienstverleners, woningcorporaties, nutsbedrijven, scholen, aannemersbedrijven, industriële ondernemingen en zorginstellingen door heel Nederland.

Op de vraag waarom DION Groep lid is geworden van het Health Innovation Park, antwoordt Jeroen: “Vanuit mijn voormalige rol als lid van de Economic Board van de regio Zwolle, weet ik hoe belangrijk het is om nieuwe ontwikkelingen te stimuleren. De gezondheidszorg als belangrijke pijler in het maatschappelijk en daarmee ook het economisch leven is essentieel. In de regio Zwolle een sector met toekomst én drive: daar willen we graag bij horen als DION!”

Getriggerd?
Wil je eens vrijblijvend verder praten over wat de specialisten van DION Groep voor jou als organisatie kunnen betekenen? Nu of in een later stadium? Neem gerust eens vrijblijvend contact met Jeroen Broeknellis op via: Jeroen.Broeknellis@dion.nl. “Samen komen we verder!”

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 2022 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.