Bloeien door bewegen met Fitavie

Met het beweegprogramma van Fitavie blijven ouderen langer fit en kunnen zij beter de dagelijkse handelingen blijven doen. Met behulp van de intelligente app krijgen zij dagelijks oefeningen op hun eigen niveau aangeboden. Het gaat dan om oefeningen die balans, kracht, vitaliteit, uithoudingsvermogen en de fijne motoriek bevorderen. Zo kunnen zij alledaagse handelingen in de thuissituatie of in een zorginstelling trainen. Bewegen is geen doel op zich, maar een middel om zo lang mogelijk zelf de dagelijkse activiteiten als aankleden of koffie zetten te blijven doen. Fitavie is een van de genomineerden van de Zorginnovatieprijs die op 11 juni wordt uitgereikt.

In deze vlog vertelt initiatiefnemer en eigenaar Ronald van Tol hoe Fitavie werkt en waarom hij graag de Zorginnovatieprijs wil winnen.

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 2022 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.