Bureau Zorgmarketing: online marketing juist nu effectieve communicatietool

01-07-2020

Het coronavirus en de getroffen maatregelen door de overheid omtrent het virus, hebben een enorme impact op de samenleving en het (online) klantgedrag. Natuurlijk merk je dit als zorgorganisatie ook. Sommige branches staan volledig stil, terwijl je als zorgorganisatie waarschijnlijk drukker bent dan ooit. Actie op (goede) communicatie is nog nooit zo belangrijk geweest als nu. Online marketing kan hierbij heel effectief zijn, maar dan wel op de juiste manier. Maar, hoe organiseer je dat in deze tijd? Onze partner Bureau Zorgmarketing helpt je graag op weg!

Online marketing effectieve communicatietool
Bureau Zorgmarketing heeft de afgelopen periode als hulplijn gefungeerd voor veel zorgorganisaties die kampten met de gevolgen van de corona crisis. Er kwamen met name veel vragen binnen over online marketing. Online marketing is bij uitstek een effectieve tool om uw (potentiële) klant op afstand te bereiken en biedt juist in deze tijd uitkomst. Er kwamen vragen binnen zoals; “Op welke manier en met welke boodschap kan ik mijn klant het beste online bereiken? Waar kan ik mijn potentiële klanten vinden? Hoe gaan we zorgen dat onze (online) resultaten deze periode niet tegenvallen? Moet ik wel investeren nu?” Allemaal hele concrete en begrijpelijke vragen waar we natuurlijk graag antwoord op geven en in meedenken.

Sparren of advies? Neem contact met ons op!
Het team van Bureau Zorgmarketing heeft in korte tijd veel content gecreëerd, verzameld en beschikbaar gesteld om zorgorganisaties te helpen vooruit te denken en te kijken. Want de crisis gaat voorbij, daar gaan wij van uit!  Heeft u een concrete hulpvraag of bent u op zoek naar een proactieve sparringpartner? Het team van Bureau Zorgmarketing staat voor u klaar. Bekijk ook ons speciale filmpje over communicatie tijdens Corona.

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 2022 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.