HIPPERS Drinks & Bites

Het Health Innovation Park organiseert op donderdag 17 september de Hippers Drinks & Bites; speciaal voor jou als lid of partner! Een informele setting, waarin we onder het genot van een drankje en hapje elkaar weer opnieuw ontmoeten en weer echt ‘connecten’. Uiteraard zorgen we ervoor dat het event 1,5 meter afstand proof is!

Programma

17.00 uur Inloop

17.15 uur Get connected again!

19.00 uur Einde

Locatie

Clubhuis van Voetbalvereniging SVI

IJsselcentraleweg 9

8014 BK te Zwolle

Aanmelden

Via Michelle@healthinnovationpark.nl

Maximaal 50 deelnemers en Corona Richtlijnen

Gezien de huidige regelgeving kunnen wij helaas maar 50 mensen toelaten. Mocht het animo zo groot zijn, dan organiseren wij een extra ander moment. Uiteraard kan het zijn dat we dit event alsnog moeten annuleren vanwege de dan actuele RIVM richtlijnen.

We kijken er naar uit om je op donderdag 17 september in goede gezondheid weer te kunnen ontmoeten!

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 2022 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.