“Waarmee kunnen we u helpen?” door Jeanine de Regt

Een eenvoudige vraag, een complexe opgave…Vele vragen kwamen de afgelopen maanden op ons af. Corona kent vele onderwerpen die vragen om innovaties; Corona testen, eHealth toepassingen, aanbod beschermmaterialen maar ook vraagstukken ten aanzien van de arbeidsmarkt: hoe kunnen we maximaal zorgen voor onze zorgprofessionals, nu én in de toekomst? Samenwerken om de uitdagingen in de zorg aan te pakken, is echt essentieel gebleken. Hoe fijn is het dan als er al een prachtig netwerk staat dat als ecosysteem kan dienen voor het uitrollen van innovaties! In deze nieuwsbrief presenteren we met trots een aantal resultaten die zonder de huidige Coronacrisis niet waren gerealiseerd.

Crisis biedt kansen…
De pandemie heeft iedereen aangespoord na te denken over vragen als: “Hoe kunnen we bijdragen aan de uitdagingen in de zorg? Wat kunnen we vanuit ons eigen kracht en netwerk doen in de strijd tegen Corona? Waar kunnen we het verschil maken?” Het bestaansrecht van het Health Innovation Park is geen onderwerp van discussie meer. Het gezamenlijk inzetten voor het versnellen van innovaties is nog nooit zo belangrijk gebleken. Grote dank en veel respect heb ik dan ook ten aanzien van ons netwerk. We zijn trots op de resultaten die in de afgelopen tijd voor en door onze leden en partners zijn gerealiseerd. Dit is niet onopgemerkt gebleven, een aantal innovaties zijn genomineerd voor de Computable Awards 2020, u kunt hier uw stem uitbrengen!

Samen bereik je meer!
We zijn blij met wederom nieuwe leden, ook daarover in deze en de komende nieuwsbrieven meer! Hoe groter het netwerk, hoe belangrijker het is dat leden en partners elkaar gemakkelijk vinden. Om dit maximaal te ondersteunen, introduceren we dit najaar onze digitale community. Jeanine de Regt licht toe “Het Health Innovation Park is een innovatiecluster voor en door onze leden. Door digitalisering van onze diensten, kunnen leden en partners ook zelf actief op zoek in ons netwerk. Door te werken in de digitale community zijn onze leden en partners minder afhankelijk van business developers en hebben zij de mogelijkheid om zelf ideeën, successen en/of ervaringen te delen! Zo creëren we dynamiek, snelheid en samenwerking. Ontzettend belangrijke ingrediënten om innovaties in de zorg te versnellen!” In het najaar krijgen al onze leden en partners de mogelijkheid om, via onze website bij de community in te loggen. Ik zie ernaar uit, wordt vervolgd!

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 2022 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.