Medica Trade Fair in Düsseldorf

De MEDICA, al jaren wereldwijd dé vakbeurs voor de Life Sciences & Health en medisch-technologische industrie. Mede daardoor is de MEDICA als belangrijke beurs aangewezen door de Nederlandse Topsector Life Sciences & Health. De nieuwe editie vindt plaats van 16 t/m 19 november 2020.

Vanwege de maatregelen rondom COVID-19  heeft het Health Innovation Park besloten niet met een busreis naar de Medica toe te gaan.

Wel is er dit jaar een hybride aanpak. Task Force Health Care combineert samen met Health Holland een fysieke lounge van 72m² in de Düsseldorfse Messe met een speciaal digitaal paviljoen. In de lounge kunt u uw organisatie vertegenwoordigen met een posterpresentatie. Zo is uw organisatie goed zichtbaar zonder dat u vastzit aan een dure stand. Online kunt u een uitgebreid organisatiesprofiel, user cases en productpresentatie delen in het digitaal paviljoen. Een effectieve manier om een breed publiek te bereiken tijdens MEDICA 2020.

Individuele matchmaking

Nog meer waarde halen uit uw deelname? Kies dan ook voor matchmaking. De matchmaker zoekt mogelijke Duitse partners die passen bij uw organisatie en zal daarmee gesprekken inplannen. U kunt rekenen op vier à vijf 1-op-1-gesprekken.

Missievoucher

Onder bepaalde voorwaarden kunt u gebruik maken van een missievoucher. Deze kunt u bij RVO aanvragen als ondersteuning voor de matchmaking op de MEDICA 2020. De waarde van de missievoucher bedraagt maximaal 50% van de kosten voor de matchmaking.

Deze voucher kan alleen aangevraagd worden voor de matchmaking (en niet voor deelname aan de Health~Holland Lounge met een posterpresentatie). Bij de RVO vindt u meer informatie over de voucher.

Aangepaste regels rondom COVID-19

Voor veilige deelname aan de NL Health~Holland Lounge wordt een protocol opgesteld. Hier staat bijvoorbeeld in dat bedrijven per posterpresentatie met maximaal 1 persoon deel mogen nemen. Ook zullen er geen fysieke (netwerk)bijeenkomsten plaatsvinden in de Lounge. Wij zullen alle bijeenkomsten digitaal organiseren.

Neem deel aan de belangrijkste vakbeurs

Wilt u uw organisatie onder de aandacht brengen tijdens MEDICA 2020? U kunt kiezen tussen 2 opties voor deelname aan de NL Health~Holland Lounge.

Wees er snel bij: het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelden kan tot maandag 5 oktober 2020.

https://www.tfhc.nl/agenda/nl-pavilion-medica-2020/

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 2022 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.