Lancering HIP Community

15-12-2020

Voor de Health Innovation Park leden & partners is er onlangs een uniek interactief digitaal platform gelanceerd, de HIP community!

Op dit platform kunnen onze leden en partners zelf actief op zoek in ons netwerk, maar is er ook de mogelijkheid om je evenementen, ideeën, successen en ervaringen te delen, of om vragen te stellen aan de andere leden en partners. Daarnaast is het platform een plek waar je handige tips, inspiratie en informatie vindt waar je als innovatiemanager of starter behoefte aan hebt.

Elkaar makkelijker vinden
Juist in deze periode vinden we het heel belangrijk dat onze leden en partners elkaar gemakkelijk kunnen vinden vandaar dat we middels dit laagdrempelige platform dit faciliteren. Samen kunnen we hier een succes van maken, omdat we op deze manier met elkaar dynamiek, snelheid en samenwerking creëren, dé belangrijkste ingrediënten om innovaties in de zorg te versnellen!

Benieuwd naar dit platform? En wil je ook direct in contact komen met de HIP leden en partners? Word lid van het Health Innovation Park! Mail naar info@healthinnovationpark.nl

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 2022 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.