Wij verwelkomen onze nieuwe partner: Holland Innovative!

26-04-2021

Samen met onze partners helpen wij onze leden een stap verder met hun idee of innovatie. Deze maand verwelkomen wij een nieuwe partner: Holland Innovative. Wij spraken hierover met Ivo Aarninkhof, oprichter van Holland Innovative in Twente.

Holland Innovative
Holland Innovative is een groeiend bedrijf dat onder meer gespecialiseerd is in medische productontwikkeling. Ivo Aarninkhof is in 2012 gestart met Holland Innovative in Enschede en vertelt: “Wij ondersteunen andere bedrijven met behulp van onze product ontwikkel kennis, projectmanagement, kennis van wetgeving en expertise over hoe je als organisatie betrouwbaar kunt ontwikkelen. Onze experts hebben veel verstand van medische proces- en productontwikkeling. Wij helpen hierbij zowel kleine als grote organisaties.” Inmiddels heeft Holland Innovative drie compagnons: Hans Meeske en Evert-jan van Donkelaar en Ivo Aarninkhof,.

Samen de krachten bundelen
Holland Innovative heeft zich als partner bij Health Innovation Park aangesloten om hun netwerk in de regio verder te versterken en de krachten met de leden te bundelen. Holland Innovative is inmiddels een serieuze speler in Europa en wil de thuisbasis in Nederland versterken. Ivo licht toe: “Onze ambitie is om hier een waardige positie te creëren met veel kennis op het gebied van medische productontwikkeling. Daarom willen we graag in Oost-Nederland aansluiten en partner worden van Health Innovation Park.”

Toegang tot kennis op het gebied van medische productontwikkeling
Door de samenwerking met Health Innovation Park wil Holland Innovative meer partijen ondersteunen op het gebied van goede en betrouwbare medische productontwikkeling. Hun streven is om de kennis die ze in huis hebben nog breder uit te rollen in Nederland. Ivo: “Op het moment dat iemand een nieuw idee of een behoefte heeft op het gebied van medische productontwikkeling, dan wil je toegang hebben tot de kennis die hierover al beschikbaar is. Hiervoor moet je bij ons zijn.” Bij Holland Innovative kijken ze vanaf het begin mee wat de gebruikersbehoeften zijn. Hun onderscheidende karakter is dat ze niet alleen kwalitatief naar de gebruikersbehoefte kijken, maar dit ook kwantificeren. Hierdoor wordt de productontwikkeling aanzienlijk versneld en kun je volgens Ivo een betrouwbaar product tegen lagere kosten produceren.

Evenementen en trainingen voor de leden
Voor de leden van Health Innovation Park gaat Holland Innovative verschillende trainingen organiseren op het gebied van medische productontwikkeling. Daarnaast heeft Holland Innovative op de planning staan om een evenement op te zetten die toegankelijk is voor alle leden. “Het evenement gaan we organiseren om ons brede scala aan mogelijkheden kenbaar te maken aan de leden die aangesloten zijn bij Health Innovation Park”, aldus Ivo.

Wij zijn erg blij dat Holland Innovative ons netwerk is komen versterken. We kijken ernaar uit om samen met hen onze leden verder te helpen!

Meer weten over onze nieuwe partner Holland Innovative? Neem een kijkje op hun website!

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 2022 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.