Van Zorg naar Gezond!

Vrijdag 28 mei ben je van harte welkom bij de werkplaats Van Zorg naar Gezond van Health Innovation Park. Onder leiding van leefstijlspecialist Victor Boldewijn en business developer Corine Böhmers, duiken we in de wereld van gedragsverandering.

Gedragsverandering

Wat valt er te zeggen over gedrag? Wat is gedragsbeïnvloeding? Hoe zit het eigenlijk met goede voornemens? Wat vertonen we zelf aan gezond gedrag en waar moet je rekening mee houden als je stappen wilt zetten? Wat is gewoontegedrag en welke obstakels moet je overwinnen om dit te veranderen? Wat betekent leefstijl voor de economie en leefomgeving? Na een verkenning van deze thema’s gaan we in de middag interactief aan de slag met de vraag wat je hier in de dagelijkse praktijk mee kunt of wilt als ondernemende professional.

Onder leiding van Victor Boldewijn en Corine Böhmers

I-move, lid van Health Innovation Park is opgericht door Victor Boldewijn. Het bedrijf werd gestart vanuit verbazing. Hoe kan het dat er in de wereld van leefstijl zo weinig aandacht lijkt te zijn voor het begeleiden van gedragsverandering en het positief beïnvloeden van de motivatie? Met een passie voor sport en een achtergrond in de GGZ en het Hoger onderwijs is Victor aan de slag gegaan met het trainen van personal trainers die meer wilden weten over het bevorderen van de intrinsieke motivatie van hun klanten. Deelnemers aan de programma’s leren hoe zij kleine dingen kunnen doen met een mooi resultaat in hun praktijk. Tal van leefstijlprofessionals hebben bij I-Move inmiddels hun kennis en vaardigheden over deze thema’s vergroot en maken hiervan dagelijks gebruik in de praktijk.

Aanmelden

Wil je hier graag bij zijn? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar; michelle@healthinnovationpark.nl

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 2022 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.