Health Innovation Park lid Antive aan het woord

29-06-2021

Als lid van Health Innovation Park denk en doe je met ons mee. Je bundelt samen met alle andere leden je krachten om bij te dragen aan een toekomstbestendige zorg. Antive is één van de organisaties die zich als lid heeft aangesloten bij Health Innovation Park. We gingen in gesprek met Paul Somberg, commercieel directeur van Antive, over hun lidmaatschap bij Health Innovation Park.

“Ieder lid die voor haar marktentree een klinisch validatie traject door moet, is bij
ons aan het goede adres!” – Paul Somberg, Antive

Een Contract Research Organisatie (CRO)
Antive is een Contract Research Organisatie (CRO) die MedTech bedrijven ondersteunt bij klinisch onderzoek en marktintroductie. Paul vertelt: “Antive is een samenwerkingsverband tussen De Research Manager (een onderzoeksplatform) en de Isala Academie. Wij richten ons op MedTech bedrijven, die bijvoorbeeld een CE markering nodig hebben. Dit kan heel lastig zijn voor opstartende MedTech bedrijven en daarom ondersteunen wij hen hierbij.” Volgens Paul is Antive uniek doordat ze vanuit De Research Manager jarenlange kennis en ervaring hebben opgebouwd op het gebied van klinisch onderzoek en doordat ze specialisten kunnen laten aansluiten vanuit de Isala Academie. “Met name voor startende organisaties is dit heel interessant”, aldus Paul.

Lidmaatschap Health Innovation Park
Antive heeft zich als lid bij Health Innovation Park aangesloten vanwege het netwerk met de leden en partners. Paul vertelt hierover: “Als onderneming zoek je natuurlijk een netwerk dat kan bijdragen aan de doelstellingen van je organisatie. Zeker als startende organisatie is het heel belangrijk om te kunnen sparren met medeondernemers die in dezelfde fase zitten. Doordat bij Health Innovation Park bijvoorbeeld evenementen worden georganiseerd, kun je contact leggen met andere ondernemers en kennis en ervaringen met elkaar delen.”

Wil jij je net als Antive aansluiten bij het netwerk van Health Innovation Park? Meld je dan direct aan!

Klinisch validatie traject
Bij Antive kun je als onderneming terecht op het moment dat je ondersteuning nodig hebt om een innovatie op de markt te brengen. “Ieder lid die voor haar marktentree een klinisch validatie traject door moet, is bij ons aan het goede adres!”, vertelt Paul enthousiast. Bij Antive kunnen ondernemers in een heel vroeg stadium hun innovatie toetsen bij potentiële eindgebruikers: de specialisten. Dit is volgens Paul echt uniek. “Op deze manier kunnen ondernemers namelijk feedback krijgen op hun innovatie en sparren met de specialisten. Je voorkomt hiermee dat je veel tijd en energie stopt in een innovatie waar uiteindelijk niemand op zit te wachten”, aldus Paul. Ook kun je bij Antive terecht voor onderzoek dat nodig is voor ondersteuning om een CE markering te krijgen om je product op de markt te brengen.

Wil je onder het genot van een kopje koffie vrijblijvend kennismaken met Antive? En erachter komen of Antive iets voor jouw onderneming kan betekenen? Stuur dan een mailtje naar info@antive.nl of neem een kijkje op hun website!

 

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 2022 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.