Chris Doomernik nieuwe directeur Health Innovation Park

01-07-2021

In het voorjaar spraken de besturen van de innovatienetwerken Health Valley en Health Innovation Park (HIP) de intentie uit om dit jaar, met het belang van partners en leden voorop, toe te werken naar integratie. Ze werken middels een bestuurlijke fusie toe naar één krachtig nationaal zorginnovatienetwerk, met een sterke verankering in Oost-Nederland, onafhankelijk en zonder winstoogmerk. Het nieuwe netwerk gaat opereren onder de naam “Health Valley”.

In het kader van die integratie van het Health Innovation Park en Health Valley, neemt Chris Doomernik formeel per 1 juli het stokje over van de huidige HIP-directeur Jeanine de Regt. Chris blijft daarnaast ook directeur van Health Valley en Jeanine blijft zeker nog een tijdje actief voor het HIP!

Meer updates volgen binnenkort.

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 2022 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.