Nieuwe Business developer Martine Hulst; helpt gezondheidszorg graag vooruit!

09-09-2021

Sinds 16 augustus is Martine Hulst werkzaam als business developer bij het Health Innovation Park (HIP).

Samen met collega business developer Corine Böhmers begeleidt ze zorg gerelateerde bedrijven, bijvoorbeeld in onze Bootcamp waarin ondernemers concrete stappen zetten op het gebied van strategie, marketing en financiering.
Daarnaast is Martine betrokken bij innovatieve projecten waarin er samen gewerkt wordt met het onderwijs, de overheid, het bedrijfsleven en de zorg.

Achtergrond in de zorg

Martine vertelt; “Dankzij mijn achtergrond in de zorg kan ik mij goed verplaatsen in de zorgverleners, ben ik op de hoogte van de huidige en toekomstige problemen die er spelen en ben ik doordrongen van het feit dat verandering noodzakelijk is. De afgelopen jaren heb ik mij bezig gehouden met keten overstijgende samenwerking waarbij ik heb gemerkt dat de huidige infrastructuur van de zorg een belemmerende factor is en waarin innovatie het verschil kan maken.”

Bedrijfskundige kennis

Om meer grip op deze factoren te krijgen is Martine bedrijfskunde gaan studeren, zodat zij nu haar ervaring in de zorg en haar bedrijfskundige kennis kan inzetten om innovatie in de zorg mogelijk te maken. Door bijvoorbeeld ondernemers te helpen met het bepalen van hun waarde propositie en businessplan, maar ook zorginstellingen te begeleiden bij innovatieve projecten. Door haar achtergrond in de zorg weet Martine goed wat er speelt en waar kansen en uitdagingen liggen.
Martine vervolgt; “Ik heb belangstelling voor de organisatie van de zorg en bedrijfskundige processen, ik denk keten overstijgend en wil verbinden. Ik ben geïnteresseerd in verbeterprocessen, innovatie, duurzaamheid, Positieve gezondheid en preventie. Ik help organisaties graag vooruit als het gaat om innovatievragen en ontmoet u graag!”

Contact opnemen met Martine

Per mail; Martine@healthinnovationpark.nl

Per telefoon; 06 3900 6738

 

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 2022 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.