Gijs Luesken

Business developer

Na mijn opleiding bewegingswetenschappen had ik een keuze: verder gaan in het onderzoek of de markt in gaan. En ik heb gekozen voor het laatste. De afgelopen periode heb ik mijzelf succesvol weten in te zetten op zowel nationaal als internationaal vlak in de medical sales. Deze kennis en ervaring neem ik nu met mij mee in mijn functie als business developer.

 

Ondernemers en start-ups hebben vaak hele goede ideeën/producten, toch blijkt het erg lastig te zijn om die innovaties in de markt te zetten. In Life Sciences & Health bereikt 95% van deze innovaties niet de patiënt. Een ‘goede business case’ wordt vaak gebruikt als container begrip wat moet helpen deze innovaties wel naar de markt te krijgen. Maar hoe kom je tot een goede business case en wat is een goede business case. Mijn ervaring vertelt mij dat iedere ondernemer of start-up zijn/haar eigen uitdaging heeft, en daardoor om een persoonlijke aanpak vraagt.

 

Wilt u weten waar uw uitdaging ligt om wél succesvol te worden? Dan help ik graag bij de verdere ontwikkeling van uw onderneming en/of start-up.

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 2022 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.