Connected care

Het verplaatsen van zorg naar de thuissituatie van patiënten/cliënten is een belangrijke ontwikkeling. Het kan voor zowel de patiënt/cliënt als de professional voordelen opleveren. Om dit succesvol te doen, zijn eHealthtoepassingen een optie. Binnen het #healthgrowprogramma Connected Care wil het HIP hier samen met zorginstellingen, patiënten/cliënten, bedrijfsleven en kennisinstellingen een impuls aan geven.

Het programma
Binnen dit programma gaan de zorginstellingen, bedrijven, kennisinstellingen, patiënten/cliënten, zorgverzekeraars en overige zorgverleners met elkaar om de tafel om te onderzoeken hoe we gezamenlijk een impuls kunnen geven aan eHealth en Connected Care. Wat is hiervoor nodig en hoe bereiken we zo veel mogelijk? Doel is om uiteindelijk meer initiatieven op het gebied van Connected Care te ontplooien in de regio en om er zo voor te zorgen dat patiënten/cliënten de voordelen ervan kunnen ervaren en de werkdruk voor de professionals afneemt.

 

Hoe werkt het?
Je kan je voordeel doen met deelname aan dit programma door je aan te sluiten als lid of partner aan het Health Innovation Park. Als lid of partner ben je verbonden aan en betrokken bij minimaal één van de vier #healthgrowprogramma’s. Stapsgewijs vertalen we per programma de input van de betrokken leden naar resultaten. De exacte inhoud van elke stap bepaal je samen met de andere deelnemers in het programma. De ervaren business developers van het HIP brengen de leden samen, inspireren en begeleiden het proces. Studenten van diverse Mbo- en Hbo- instellingen helpen ons daarbij. Tijdens events delen we kennis en maken we verbinding met de ontwikkelingen in de andere programma’s. Door samen te werken in een programma zetten deelnemers stevigere stappen dan iedere deelnemer afzonderlijk kan. Dat is de kracht van HIP, duurzaam samenwerken in een onafhankelijke coöperatie met een missie, maar zonder winstoogmerk.

 

Doe mee!
Heb je in je werk te maken met het thema ‘Connected Care’/eHealth of ben je hierin geïnteresseerd. En wil je met ons meedenken? Graag! Stuur een mail naar info@healthinnovationpark.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden met u te bespreken! Check de agenda voor de data van de bijeenkomsten in 2019.

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 2022 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.