Innovatie is erg belangrijk, ook in de zorgsector. Daarom ondersteunt het Health Innovation Park met adviezen de ontwikkeling van nieuwe ideeën. Er wordt veel tijd gestoken in het begeleiden en adviseren van nieuwe initiatieven. Professionals met nieuwe businessplannen, subsidie- of financieringsaanvragen en consortiums kunnen aankloppen voor raad en daad.

 

Wilt u gebruik maken van ons aanbod of bent u opzoek naar meer informatie? Voor meer informatie over business development kunt u contact opnemen per mail of telefoon: info@healthinnovationpark.nl en 038 202 20222

 

Innovatieadvies

Bij het Health Innovation Park helpen we ondernemers en zorgprofessionals met innovatie. Wij leggen verbindingen tussen zorginstellingen, ondernemers, onderwijs, onderzoek en overheid. Wij begeleiden innovatieve ondernemers van idee tot realisatie met ons innovatieadvies. Helpen met businessdevelopment onder andere bij het maken van een goed businessplan, het arrangeren van financiering, het vinden van samenwerkingspartners.
 
We bieden bovendien de mogelijkheid tot huisvesting. Zorginstellingen en zorgprofessionals hebben soms innovatieve ideeën die ze graag omgezet willen zien in producten of diensten, zonder dat ze de behoefte hebben zelf te ondernemen. Ook hierbij kunnen we vanuit het Health Innovation Park ondersteunen.

 

Hulp nodig bij uw innovatie? Ga naar het intakeformulier.

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 2022 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.