Rob Dillmann, voorzitter

,,Samen het HIP de toonaangevende health-innovatiepartner in Overijssel maken, daar maak ik me sterk voor!”

 

Rob Dillmann, voorzitter van het bestuur van het Health Innovation Park (HIP) en in het dagelijks leven voorzitter van de Raad van Bestuur van Isala in Zwolle. Hij Is ambitieus en ziet voor het HIP een toonaangevende rol in het Health Ecosysteem weggelegd.

 

,,Ik zie het HIP als een partij die een centrale rol in het Zwolse ecosysteem kan vervullen. Het HIP-team heeft volop mogelijkheden om zorgorganisaties,  ondernemers, onderwijs en overheden bij elkaar te brengen op het gebied van innovaties in de gezondheidszorg. Het is bij uitstek een netwerkorganisatie. De kracht van het netwerk goed benutten, dat kan heel veel opleveren Daar ben ik van overtuigd. De vier nieuwe #healthgrow programmalijnen zijn een mooie kapstok om dit effectief in de praktijk te brengen.”

 

HIP-lid van het eerste uur
Isala is lid van het eerste uur en was destijds betrokken bij de oprichting. De voorganger van Rob heeft daar een actieve rol in gespeeld. ,,Toen ik aantrad als voorzitter van bestuur van Isala heb ik de bestuursfunctie bij het HIP overgenomen van mijn voorganger”, vertelt Rob. ,,Dat was in de loop van 2016. Ik zie het HIP vooral als organisatie die professionals, ondernemers en overheden bij elkaar kan brengen. Met als doel het stimuleren van innovaties en het faciliteren van start-ups. Samen met de bestuursleden van de scholen en vanuit het bedrijfsleven voel ik me hiervoor verantwoordelijk.”

 

Toonaangevende health innovatie partner
,,Het HIP is van en voor leden”, benadrukt Rob. ,,Leden kunnen er informatie halen en brengen. Een dergelijk platform is van groot belang. In Nederland, en zeker ook in onze regio, is veel behoefte aan innovaties. Nieuwe medische technieken, nieuwe data- uitwisselingsmethodes, monitoring op afstand en ga zo maar door. Ons land is een koploper op dit gebied en het HIP kan hier in Overijssel een belangrijke rol in spelen. Ik zie het HIP dan ook graag uitgroeien tot DE toonaangevende health-innovatiepartner in Overijssel. Daar maak ik me sterk voor!”

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 2022 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.