WMO en Jeugdzorg

Binnen dit #Healthgrowprogramma zitten gemeenten, VVT-instellingen, GGZ-instellingen, patiëntenorganisaties, mantelzorgers en ondernemers met elkaar om de tafel, op zoek naar slimme innovaties die helpen om de processen rond de WMO en jeugdzorg beter en efficiënter te maken. En om te ontdekken op welke manier innovaties de zelfredzaamheid van inwoners kan vergroten. Dit levert voor inwoners meer gemak en gevoel van eigenwaarde op en het bespaart ook nog eens kosten. Win-win dus!

 

In 2020 vindt de verdieping op dit programma plaats.

We komen bij elkaar op:

Woensdag 26 februari: 9.00-12.30 uur

Woensdag 10 juni:         9.00-12.30 uur

Dinsdag 20 oktober:      9.00-12.30 uur

 

Hoe werkt het?
Je kan je voordeel doen met deelname aan dit programma door je aan te sluiten als lid of partner aan het Health Innovation Park. Als lid ben je verbonden aan en betrokken bij minimaal één programma. Stapsgewijs vertalen we per programma de input van de betrokken leden naar resultaten. De exacte inhoud van elke stap bepaal je samen met de andere deelnemers in het programma. De ervaren business developers van het HIP brengen de leden samen, inspireren en begeleiden het proces. Studenten van diverse Mbo- en Hbo- instellingen helpen ons daarbij. Tijdens events delen we kennis en maken we verbinding met de ontwikkelingen in de andere programma’s. Door samen te werken in een programma zetten deelnemers stevigere stappen dan iedere deelnemer afzonderlijk kan. Dat is de kracht van HIP: duurzaam samenwerken in een onafhankelijke coöperatie met een missie, maar zonder winstoogmerk.

Doe mee!
Heb je in je werk te maken met WMO en/of jeugdzorg, en wil je met ons meedenken? Graag! Stuur een mail naar info@healthinnovationpark.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 2022 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.